duminică, 13 martie 2011

Textul inainte de toate

O superba piesa a scriitorului Doru Motoc pe care am vazut-o astazi la Flacara eu, Bianca, Vali si Mihaela. Din cate am inteles eu mesajul piesei a fost acela ca de multe ori regizorii neglijeaza didascaliile autorilor si modifica piesele fara acordul lor. Mult amuzament, actorii au jucat ireprosabil, ideea piesei absolut geniala, pe scurt a fost superb!! Pacat ca nu a fost si domnul Motoc, ar fi fost frumos sa-l salutam macar. Am facut si cateva poze....Un comentariu:

Prof. Geanina Oprea spunea...

Mă bucur că v-a plăcut piesa deşi regret faptul că nu au fost mai mulţi colegi din clasa voastră la teatru în acestă seară. Nu ar fi regretat acest lucru!
Veţi avea acum un motiv să-i împărtăşiţi domnului prof. Doru Moţoc impresiile voastre luna viitoare la o nouă întâlnire a cercului nostru de lectură. Vom avea atunci o ..."SEARĂ DE CULTURĂ ŞI LITERATURĂ RUSĂ". Sper să nu vă...sperie gândul la ...limba rusă! Nu vom vorbi ruseşte...poate doar câteva cuvinte... despre opera lui Dostoievski şi nu numai...
Duminica viitoare o nouă piesă la fel de superba: "D-ale carnavalului", de I.L.Caragiale. Poate veţi merge din nou...MERITĂ!!!